Island – landet med de 1.000 sagaer

Island – landet med de 1.000 sagaer

Island

Island – here we come! Nøj, hvor vi glæder os til at besøge dejlige Island sammen med dig. Island som har en historisk historie – et lille land på kun 103.000 km2 og med kun 370.000 indbyggere. Et land som ligger, hvor Nordatlanten møder Ishavet på den midtatlantiske ryg. Et land med en natur, som venter på at blive oplevet. Et land med en kultur, som er helt speciel og et land, som vi på en eller anden måde føler os forbundet med her i Danmark.

Vi har sammensat en rejse, som giver os mulighed for at besøge en helt unik del af Island. Det er Westfjords. Når man taler om Island er det altid delt op i områder/regioner. Westfjords er den del af Island, som de fleste springer over, fordi den er ikke op til Ring Road 1 – som er  den vej, som kører Island rundt. Så Westfjords er måske også ukendt for dig, som har været i Island mange gange.

​Her i Westfjords er naturen rig på fugle, vand, heste – på stilhed og et udsyn så langt som øjet rækker. Vi bor hos Stella på Heydalur – en stor gård lige ud til havet. Stella og hendes søn driver dette dejlige sted med udendørs varme bade, heste, kajakker, vandringer, gode faciliteter og en enestående holdning til den gode mad. I det store drivhus opvarmet med det varme vand fra de underjordiske kilder dyrkes der masser af råvarer, som bruges i den daglige husholdning.

Book her

Book nu, så er du sikret din plads på rejsen!

Jeg/vi vil gerne bestille følgende rejse:
Rejsen til Island 20.-29. maj 2024

Tak for din besked. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.

Fakta om rejsen til Island

Maj: Tilmelding til rejsen er lukket.

Afrejse mandag den 20. maj og hjemkomst onsdag den 29. maj 2024

Rejsen indeholder:

 • Fly fra København til Reykjavik og tilbage til København – vi rejser fra København med Icelandair søndag den 21. maj kl. 14.05 og lander igen tirsdag den 28. maj kl. 16.30.
 • Transfer fra og til lufthavn/Reykjavik og Heydalur Guesthouse – en fantastisk køretur som skal nydes
 • På vejen fra lufthavnen stoppes der i Borgarnes for at komme på toilet og købe en sandwich/salat eller islandsk hot dog og noget at drikke. Fra Borgarnes drejes der af og køres ind i Borgarfjörður for at se Hraunfossar og Barnafoss. Vi regner med at være i Heydalur ved midnatstid – glæd dig til denne tur gennem det islandske landskab, hvor solen ikke er gået ned
 • 9 overnatninger med morgenmad i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse (tillæg). Alle værelser er med badeværelse og mulighed for at lave kaffe og te
 • Frokost og middag hver dag – undtaget de dage, hvor vi er på udflugt
 • Yoga 2 gange om dagen i 7 dage med yogaunderviser Maj-Britt Zielke
 • Madpakketur med bus i lokalområdet fx. til en spændende udgravning, Johannas fårefarm, Saltverket hvor man laver det islandske salt og det lille hus på 29 m2, hvor der har boet to familier med tilsammen mere end 10 børn. Her er der mulighed for at købe kaffe og vafler.
 • Der er rig mulighed for rideture på islandske heste – prøv det også selvom du ikke har redet før – og kajakture i den vildt smukke natur. Disse aftales med stedet (ikke medregnet)
 • Dækning i Rejsegarantifonden via vores tekniske arrangør Viktors Farmor

Pris og program

Pris kr. 16.900,- pr. person i delt dobbeltværelse (du finder selv en at dele med) + evt. enkeltværelsestillæg kr. 1.800,-
Gennemføres ved min. 12 gæster og max. på rejsen er 16 gæster. – Er du sygemeldt og skal tilbage på jobbet – så søg tilskud til din rejse!
Vores rejser er oplagte til dette. Med yogaen som er godt for både krop og sjæl, med tid til ro og fordybelse, for gode oplevelser i naturen og kulturen. Læs mere om betingelserne for at søge tilskud her.

Sidste tilmelding 1. april 2024

Du skal regne med følgende ekstra omkostninger:

 • Frokost hvor det er nævnt i ovennævnte program
 • Drikkevarer
 • Rideture/kajakture: ca. 400 kr. pr. tur/person – det er altid med guide på turene, så selvom du aldrig har redet før, kan du være med.
 • Flyafgift – som regeringen planlægger at indføre

Program – med forbehold for ændringer:

 • Morgenen begynder med forfriskende yoga inden morgenmaden
 • Yoga inden aftensmaden
 • Aftensamling nogle aftener
 • Derudover er der hver dag god tid til ridning, bade i poolen og hot tubs, vandreture, kajak, samtaler, stilletid, strikketøjet eller hvad, du ønsker.
 • 1 dag helt uden program bortset fra måltider

Rejsen gennemføres med min. 12 og max. 16 gæster.

Hotellet

Heydalur – hotellet ved verdens ende – næsten!

På denne rejse kommer du ud i det rigtige Island. Fra Keflavik kører vi 4½ time igennem det ene smukke landskab efter det andet. Køreturen er i sig selv en helt lille ferie. Du lander mere og mere i dig selv, jo tættere vi kommer på Heydalur og Stella. Langsomt bevæger vi os nordvest ud til Stellas paradis. Hun har drevet Heydalur i mere end 30 år. En gård med både islandske heste, med kajaksejlands, med vandreture, med fiskeri, med badning i de små naturlige hottubs, med drivhuse hvor alskens grønt gror. Her skal vi lade livet komme til os og lade sjælen få ro.

Hvad sker der nu?
Når vi har modtaget din booking, så sender vi dig et tilmeldingsskema til udfyldelse. Vi skal bla. have dit pasnummer.

Betaling af rejsen
Du får tilsendt faktura på hele rejsens beløb. Når du har betalt et depositum på 3.000 kr., har du sikret dig pladsen på rejsen. Restbeløbet skal normalt betales 60 dage før afrejse, hvis ikke særlige forhold gør sig gældende. Rejsedokumenter og billetter fremsendes elektronisk senest 7 dage før afrejse.

Praktiske oplysninger inden afrejsen
Vi sørger for at give dig så mange praktiske oplysninger som muligt, så du kan være godt forberedt.

Rejseforsikring
Vi anbefaler på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, som både dækker afbestilling (denne skal tegnes inden du betaler depositum) og sygdom på rejsen. Har du ikke en rejseforsikring, så kan du tegne en forsikring hos Gouda sammen med betaling af depositum. Du kan læse mere om Gouda’s rejseforsikring her. Ellers check dine forsikringer i dit eget forsikringsselskab. De har ganske givet også en rejsedækning. ​

Sørg for under alle omstændigheder at have Det Blå Sygesikringskort med på rejsen. Det dækker samme niveau af lægehjælp, som er normalt i det land i Europa, du rejser til – gælder også Island. Men det dækker ikke hjemtransport, og du må ofte selv lægge penge ud for behandling og så få regningerne refunderet, når du kommer hjem. Dette kan tage lang tid.

Rejsearrangør

Rejsearrangør på vores rejser er rejsebureauet Viktors Farmor. Viktors Farmor sørger for fakturering og flybilletter, og Viktors Farmor er medlem i Rejsegarantifonden. Dermed er alle vores rejsende også dækket. Viktors Farmor, Thomasminde, Hæstvej 46 G, 8380, Trige, Danmark. Rejsegarantifonden nr. 1923

Læs rejsevilkår her. https://www.viktorsfarmor.dk/om-viktors-farmor/handelsbetingelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev*

Gå ikke glip af seneste nyt og andre spændende ting. Tilmeld og følg med hos os.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen

*Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev accepteret du vores privatlivspolitik.

©2023 – broeggerogzielke.dk