Island

Vi rejste for første gang til Island i maj 22 med en gruppe til Vestfjordene, hvor vi boede hos Stella på Heydalur Guesthouse. Sikke en fantastisk oplevelse – med tid til ro og fordybelse i den uberørte natur, heste, lækker mad og med Maj-Britts omsorgsfulde yoga, som det bærende element i hele rejsen. Se selv her. Næste rejse til Island, Stella og Heydalur kan du læse om her.

“Det var en stor oplevelse!”

“Min rejse til Island var en uforglemmelig oplevelse! Westfjords er virkelig et skjult paradis, og jeg er så taknemmelig for at have haft muligheden for at rejse til dette unikke hjørne af Island. Stella’s Heydalur Guesthouse var den perfekte base for vores eventyr. Hendes gæstfrihed, gode mad og dejlige værelser var bare i orden.  De varme kilder både hos Stella og i  naturen var fantastiske. Yogaundervisningen med Maj-Britt gav min krop omsorg, og jeg nød det hver dag. Jeg kan varmt anbefale denne rejse til alle, der søger ro, natur og yoga.”

Anna Larsen

“Island har altid været på min ønskeliste, og denne rejse overgik mine forventninger. Westfjords er virkelig en perle og det er fantastisk at opleve en side af Island, som de fleste turister går glip af. Naturen var betagende, og rideturene på islandske heste gav mig en dybere forbindelse til dette magiske sted. Stella’s gæstfrihed og Heydalur Guesthouse var en hjemlig oase. Jeg nød virkelig yogatimerne og udflugterne i området. Denne rejse vil jeg gerne med på igen!”

Bente Nielsen

“Jeg har besøgt Island flere gange før, men Westfjords var en helt ny opdagelse. Det er virkelig en skjult skat, og jeg følte mig heldig at have været med på denne rejse. Stella og hendes søn gjorde vores ophold på Heydalur Guesthouse ekstra specielt med deres varme velkomst og lækre madlavning. Yogaundervisningen med Maj-Britt gav mig mulighed for at finde indre ro i denne betagende natur. Rideturene og kajakoplevelserne var højdepunkterne. Jeg vil varmt anbefale denne rejse til alle Islands-entusiaster!”

Lise Hansen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev*

Gå ikke glip af seneste nyt og andre spændende ting. Tilmeld og følg med hos os.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen

*Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev accepteret du vores privatlivspolitik

©2023 – broeggerogzielke.dk