Vi elsker yoga

Kræs for krop og sjæl

Yogaen er grundstenen i vores rejser. Yogaen er både blid og intens, hvor alle kan være med og få noget ud af det, uanset om du aldrig har prøvet yoga før, har dyrket yoga i flere år, er mega fit. Vi tager alle hensyn til din krop.

​Yogaen giver velvære i krop, sjæl og sind. Yoga er blevet et livsvilkår for Maj-Britt, som står for yogaen på alle rejser. Den er en del af hendes hverdag og uden den ville Maj-Britt være en anden end den hun er. Læs mere om Maj-Britts vej til yogaen her

Yoga med Maj-Britt
Maj-Britt fortæller: “Yoga er en måde at bevæge kroppen i stillinger, som kaldes asanas. Det kan være stillinger, vi er i i noget tid, og det kan være en serie, hvor den ene stilling følger den anden. Vi bevæger os til åndedrættet og lader det guide stillingen og bevægelsen. Vi laver altid åndedrætsøvelser kaldet pranayama. Jeg guider en nærende afspænding i savasana – hvor du ligger helt stille. Og til slut er der meditation – stilhed med dig selv. Den velgørende afspænding og meditation til slut er et hit hos alle. Namasté – hjertehilsen til dig fra mig”
Tversted Yoga Festival

Vi rejser til…

Rejsen går til

Island

Læs mere
Rejsen går til

Slovenien

Læs mere
Rejsen går til

Yoga festival

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev*

Gå ikke glip af seneste nyt og andre spændende ting. Tilmeld og følg med hos os.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen

*Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev accepteret du vores privatlivspolitik.

©2023 – broeggerogzielke.dk