Slovenien

Vi boede på hotel Kristal, som ligger i kurbyen Dolenjske Toplice i det sydøstlige Slovenien. Vi havde 10 dage med yoga, wellnessbehandlinger, natur, dage med ro og ikke mindst gjorde det fantastiske, varme vand fra de underjordiske, termiske kilder os godt. Se her, hvad vores gæster oplevede i oktober 2023.

“Det var vidunderligt!”

“Min rejse med Susanne og Maj-Britt til Dolenjske Toplice i Slovenien var en sand wellness-oplevelse! Jeg er overrasket over, hvor godt det termiske vand gjorde mig. Det var som at svømme i ren velvære. Det gamle kursted var charmerende med dejlige værelser og fantastisk mad for enhver smag. Jeg nød virkelig yogaen og de forskellige behandlinger i Oasis Sauna Center. Skoven lige ved Hotel Kristal bød både på bakker og stier. Denne rejse har givet mig en ny forståelse af, hvad ægte afslapning handler om”

“Slovenien var en skjult perle, og Hotel Kristal i Dolenjske Toplice var den perfekte destination for en afslappende ferie. Det termiske vand var utroligt beroligende og nærende, og jeg kunne mærke, hvordan det gjorde underværker for min krop. Det var flere årtier siden, jeg sidst var til yoga – den gjorde mig så godt – ja, nu ved jeg, hvordan jeg skal trække vejret! Opholdet på kurstedet med sin rige historie tilføjede en ekstra dimension til oplevelsen. Jeg var imponeret over det brede udvalg af saunaer og wellnessbehandlinger i Oasis Sauna Center.  Jeg er glad for, at jeg gav mig selv denne gave”

“Kurstedet Dolenjske Toplice i Slovenien er et skønt sted for sjælen. Jeg var så overrasket over, hvor afslappende det termiske vand var. At svømme i varmen og nære sin krop med mineralrigt vand var en unik oplevelse. Vores ophold på det historiske kursted gav en følelse af at træde tilbage i tiden. Yogaen og behandlingerne var en fornøjelse – jeg nød det meget. Denne rejse har været en sand velværeoplevelse, og jeg ville gøre det igen på et øjeblik”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev*

Gå ikke glip af seneste nyt og andre spændende ting. Tilmeld og følg med hos os.

Tak for din tilmelding til nyhedsbrevet.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen

*Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev accepterer du vores privatlivspolitik.

©2023 – broeggerogzielke.dk